Wat te doen voordat u op huizenjacht gaat.

Wat te doen voordat u op huizenjacht gaat.

Wat te doen voordat u op huizenjacht gaat. 960 540 Imac Huislening

Voordat u op huizenjacht gaat, is het raadzaam te weten hoeveel de bankier of de kredietgever u wil ontlenen. Eenvoudig ? Geloof het niet! De jungle van formules is zeer complex. De kredietmogelijkheden zijn afhankelijk van wat u per maand zou kunnen betalen en wat u wilt besteden van uw budget (spaargeld) en uw inkomen om een ​​referentieprijs te bekomen waarmee u kan gaan huizen shoppen.

In werkelijkheid zijn de leenmogelijkheden afhankelijk van uw situatie en verschillen de factoren van het ene lenersprofiel tot het andere:

  • Soort inkomen
    Inkomen als bediende, arbeider, freelancers, bedrijfsleiders, uitzendkrachten. Inkomen van meewerkende echtgenoten, inkomen uit aanvullende werkzaamheden als zelfstandige, buitenlands inkomen. Particuliere huurinkomsten en / of commercieel inkomen. Roerend inkomen (gegarandeerd inkomen uit beleggingen en / of effectenportefeuille), levens- en / of tijdelijke annuïteiten. Vervangingsinkomen zoals invaliditeit, onderlinge verzekering, invaliditeit (zwarte maagd). Pensioen of prepensioen, werkloosheid, inkomen uit alimentatie, toekomstig inkomen zoals groepsverzekering of individuele spaargelden in oprichting.

Al deze inkomsten worden verschillend van elkaar beoordeeld en berekend op basis van schattingen van de bank. Deze kunnen sterk van organisatie tot organisatie verschillen.

  • Heb je eigen middelen of niet voor de aankoop
    Dit is vaak de eerste vraag die gesteld wordt als de financier je ondervraagt ​​als onderdeel voor de berekening van je aankoopcapaciteit.

Twee mogelijkheden:

  1. Ik heb spaargeld

Eerste scenario: ik heb een bedrag te besteden aan deze aankoop. U kan in dit geval beschikken over een aantal formules afhankelijk van uw wensen. Afhankelijk van uw risicoprofiel zijn de leenmogelijkheden zijn zeer verschillend.

Contact met ons kantoor voor de analyse van uw lenersprofiel en uw wensen zijn essentieel om nadien rustig op zoek te kunnen gaan naar uw woning of appartement.

  1. Zonder eigen inbreng

Geen zorgen, dit is tegenwoordig een steeds vaker voorkomende situatie bij personen op huizenjacht. De kredietgever is verplicht om naar het profiel van de leners te kijken vooraleer geld te ontlenen dat nodig is voor uw aankoop / bouw / renovatie.

Er bestaan ​​verschillende oplossingen voor cliënten in dit segment en het is aangeraden om ons te raadplegen om uw potentieel als toekomstige koper te ontdekken..

Het is onze rol om u elk punt van uw toekomstig project in detail uit te leggen en u het beste te adviseren bij de keuze van uw krediet. In overleg met u stellen wij een nauwkeurig financieel plan op voor uw toekomstige aankoop en het daaraan verbonden krediet. U weet precies waar u aan toe bent en hoe u met vertrouwen en veiligheid klaar kunt zijn om te kopen!

Maak nu een afspraak voordat u op huizenjacht gaat op 09 230 40 88 of huislening.be.

huizenjacht