Lenen wordt duurder, banken strenger voor woonkredieten

Lenen wordt duurder, banken strenger voor woonkredieten

Lenen wordt duurder, banken strenger voor woonkredieten 1920 1280 Imac Huislening

De Nationale Bank vindt dat banken voorzichtiger moeten zijn bij het toekennen van woonkredieten en legt daarom een aantal richtlijnen vast. U zal in principe al wat spaargeld opzij moeten hebben staan om een woning te kunnen kopen en hiervoor een lening af te sluiten.

Wij als kredietmakelaar hebben dan weer als voordeel dat we niet gebonden zijn aan één specifieke bank. We kunnen daarintegen putten uit een aanbod van 15 instellingen en banken. We bieden uw dossier aan meerdere spelers aan om zo tot de beste oplossing te komen voor uw woonkredieten of huisleningen. Banken mogen slechts nog een beperkt aantal dossiers boven de 90 % van de aankoopprijs van een huis toekennen. Voor particuliere ontleners is het nu moeilijker geworden om nog te weten waar dit nog mogelijk is. Een kredietmakelaar heeft via zijn contacten wel die mogelijkheid. Klanten kunnen hieruit voordeel halen.

Wij vragen geen kosten voor deze service. Ook bieden wij een volledige transparantie in onze manier van werken die zorgt voor een sterke band met onze cliënten. Wederzijds vertrouwen achten wij zeer belangrijk.

Indien u meer info wenst staan wij steeds voor u klaar.

woonkredieten